ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τα κεφτεδάκια
1/2 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς
6 Φέτες φρυγανιές σε σκόνη
1 Αβγό
1 Κρεμμύδι
1/2 Ματσάκι μαιντανό
Λίγα φυλλαράκια δυόσμο
1/2 κ.γ. σόδα φαγητού
Λίγο λάδι για να γλυστράει
Λίγο αλεύρι για το τηγάνισμα
Αλάτι
Πιπέρι
Υλικά για το φρικασέ
1 Κιλό πράσα (ζεματισμένα)
1/2 Κιλό σπανάκι (ζεματισμένα)
1/2 Κιλό σέσκουλα (ζεματισμένα)
1 Ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα
1 Κρεμμύδι
1/2 Ματσάκι άνηθο
1/2 Ματσάκι μαιντανό
Λίγα φυλλαράκια δυόσμο
1 Ποτηράκι του κρασιού λάδι
4 Νεροπότηρα νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Υλικά για το αυγολέμονο
2 Αβγά
Χυμό απο 2 λεμόνια
2 κ.σ. νερό
English language
Ingredients for the meatball fricassee
1/2 a kilo ground beed
6 toasted slices powdered
1 egg
1 onion
1/2 a bunch of parsley
Few leaves of mint
1/2 a small spoon of baking soda
A little bit of oil so that the meatball is slippery
A bit of flour for frying
Salt
pepper
1/2 a kilo leeks(blanched)
1/2 a kilo spinach(blanched)
1/2 a kilo white beet(blanched)
1 bunch of spring onions
1 onion
1/2 a bunch dill
1/2 bunch of parsley
Few leaves of mint
1 glass olive oil
4 glasses of water
Salt, pepper
Ingredients for the avgolemono
2 eggs
2 lemons( the juice)