Υλικά
Για την γέμιση
λάδι
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι
450 γραμμάρια μοσχαρίσιος κιμάς
1 ποτήρι του κρασιού κόκκινο γλυκό κρασί
140 γραμμάρια ρύζι γλασέ
πιπέρι
2 πρέζες αλάτι
50 γραμμάρια κουκουνάρες
95 γραμμάρια σταφίδες ξανθές
10 βρασμένα κάστανα
1/2 ματσάκι άνηθο
3 κιλά κόκορας
αλάτι
πιπέρι
3 κιλά πατάτες
2 πρέζες αλάτι
πιπέρι
2 κ.σ. ελαφριά πικάντικη μουστάρδα
2 κ.σ. μέλι
χυμό απο 2 λεμόνια
λάδι
1 νεροπότηρο νερό
Για την επικάλυψη
1/2 ποτήρι του κρασιού κόκκινο γλυκό κρασί
1 κ.σ. ελαφριά πικάντικη μουστάρδα
1 κ.σ. λάδι
1 κ.σ. μέλι
Υπενθύμιση:τα τελευταία 40 λεπτά πριν κλείσουμε το φούρνο σκεπάζουμε τον κόκορα με αλουμινόχαρτο
For the stuffing
Oil
1 medium onion
450 grams beef minced meat
1 glass red sweet wine
140 grams yellow rice
Pepper
2 pinches of salt
50 grams of pines
95 grams blond raisins
10 boiled chestnuts
1/2 a bunch of dill
A 3 kilo rooster
Salt
Pepper
3 kilos of potatoes
2 pinches of salt
Pepper
2 soup spoons slightly spicy mustard
2 soup spoons honey
Juice from 2 lemons
oil
1 glass of water
For the topping
1/2 a glas red sweet wine
1 soup spoon slightly spicy mustard
1 soup spoon olive oil
1 soup spoon honey
Reminder: the last 40 minutes before turning the oven off we cover the rooster with aluminum foil