- Σε ένα μπολ βάζουμε το νερό, τη μαγιά, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός.
- Βάζουμε τα αλεύρια, αλάτι και ζυμώνουμε καλά μέχρι να έχουμε μια ελαστική ζύμη. Αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει και στο μίξερ με τον γάντζο.
- Μεταφέρουμε σε ένα μπολ, καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
- Κόβουμε τη ζύμη σε κομμάτια 20-30 γρ. και πλάθουμε σε μπαλάκια.
- Πιέζουμε λίγο το κάθε κομμάτι στην παλάμη μας και βάζουμε από ένα μπαλάκι μοτσαρέλας. Κλείνουμε τη μοτσαρέλα μέσα στη ζύμη και αφήνουμε στην άκρη.
- Βουτάμε το κάθε μπαλάκι ζύμης στο λιωμένο βούτυρο και πασπαλίζουμε με σουσάμι λευκό, σουσάμι μαύρο, παπαρουνόσπορο, γραβιέρα, τσένταρ και μαϊντανό. Το κάθε ζυμαράκι θέλουμε να έχει διαφορετική επικάλυψη.
- Μεταφέρουμε σε ταψί με λαδόκολλα σχηματίζοντας ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.
- Ψήνουμε για 30 λεπτά και σερβίρουμε με την cranberry sauce.
Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ